Uusin tarjouslehti on ilmestynyt! Katso tarjoukset.

HAKAS is back – myynnissä vain IKH:lla

Julkaistu 26.9.2023

IKH ja Wallius Oy ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä HAKAS-hitsauskoneet ja -tarvikkeet palaavat takaisin markkinoille. Wallius lanseeraa yhdessä IKH:n kanssa vahvan HAKAS-tuoteperheen, johon kuuluu uusimman sukupolven muuntajalla varustettu 250 A:n kompaktikokoinen hitsauskone sekä kolme kannettavaa konetta. HAKAS-tuotteiden valikoimaan kuuluu hitsauskoneen lisäksi myös hitsauspolttimet, lisäaineet ja kulutusosat. Koko tuoteperheeseen liittyvät HAKAS-tuotteet löytyvät kaikista IKH-myymälöistä. 

IKH ja Wallius palauttavat HAKAS-hitsauskoneet hitsausalan kartalle 

HAKAS –hitsauskoneita valmistettiin Suomessa vuosina 1972-2007. Tuolloin Hankkija Maatalous toimi HAKAS-hitsauskoneiden jälleenmyyjänä. Sittemmin valmistus keskittyi ainoastaan Wallius-merkin hitsauskoneisiin. Wallius Oy:n toimitusjohtaja Lasse Paananen kertoo, että pitkien pohdintojen jälkeen syntyi visio tuoda HAKAS takaisin markkinoille. 

”Miksi me myydään pelkkää Walliusta, kun meillä on jo olemassa perinteikäs ja hyvä merkki, jota toimitettiin aikanaan kentälle yli 40 000 hitsauskonetta”, sanoo Paananen. 

Yhteistyö IKH:n kanssa valikoitui luontevasti, sillä IKH:n ja Walliuksen yhteinen historia on pitkä. Kun IKH ilmaisi kiinnostuksensa uuden vahvan kumppanin löytämiseksi hitsauspuolelle, näki Wallius yhteistyön IKH:n kanssa mahdollisuutena palauttaa HAKAS hitsausalan huipulle.  

Yhteistyö Walliuksen kanssa on luonnollinen jatkumo IKH:n hitsaustuotevalikoimaan. Yhteistyö Walliuksen kanssa auttaa IKH:ta kasvattamaan hitsauslaitteiden ja -tarvikkeiden tarjontaa ja näin ollen palvelemaan asiakkaita entistä paremmin. 

IKH on teknisen alan tuotteiden jälleenmyyjä, joka toimii Suomessa yli 120 paikkakunnalla sekä viennissä Ruotsissa ja Virossa. ”Yhteistyö IKH:n kanssa on tärkeä osa HAKAS-koneiden paluuta markkinoille ja antaa meille mahdollisuuden tavoittaa laaja asiakaskunta”, Paananen sanoo. 

"Pikkasen parempi hitsauskone – HAKAS PLUSMIG 2500”

Yhteistyön myötä kehitettiin myös uusi tuote, joka on ominaisuuksiltaan teknisesti kehittynyt. HAKAS PLUSMIG 2500 on monipuolisiin hitsaustöihin suunniteltu moderni uuden sukupolven muuntajalla varustettu MIG/MAG-hitsauskone. Se on energiatehokas uusimman Ecodesign direktiivin vaatimukset täyttävä hitsauskone. Se on Suomessa valmistettu avainlipputuote, ja se on ominaisuuksiltaan helppokäyttöinen ja tehokas. Hitsauskone on varustettu jopa viiden vuoden takuulla. 

”Näin HAKAS PLUSMIG 2500 tuli pikkasen parempi hitsauskone”, sanoo Paananen. 

IKH Oy:n tuotepäällikkö Juha Leppäpuska kertoo, että HAKAS-hitsauskoneiden tärkeimpiä kohderyhmiä on erityisesti maataloussektori, pienet urakointiliikkeet, alihankkijat, autoliikkeet ja aktiiviset harrastajat.  

”HAKAS-hitsauskoneet ovat hyvä valinta niin ammattilaisille kuin harrastajillekin”, Leppäpuska sanoo.  

Walliukselta lisäarvoa takuun, huollon ja teknisen tuen muodossa 

Wallius tarjoaa HAKAS-hitsauskoneiden ostajille lisäarvoa takuun, huollon ja teknisen tuen muodossa. 

”Walliuksen oma huoltoverkosto ja tekninen tuki ovat asiakkaiden käytössä. Lisäksi tarjoamme uniikin takuukäsittelyn kannettaville HAKAS-hitsauskoneille, jossa IHK-myymälä antaa uuden koneen rikkoutuneen tilalle”, Paananen kertoo. 

“Tämän myötä asiakkaan ei tarvitse jäädä odottamaan, kun hitsauskone kiertää huoltoliikkeen kautta”, Leppäpuska jatkaa.

HAKAS-hitsauskoneet saatavilla kaikissa IKH-myymälöissä 

HAKAS-hitsauskoneet ovat myynnissä yksinoikeudella IKH-ketjussa ja verkkokaupassa. Tuotteet on lanseerattu IKH On the Road -kiertueella, jossa Walliuksen oma edustaja on paikalla kertomassa lisää HAKAS-tuotteista. 

Lisätietoja 

Lasse Paananen, toimitusjohtaja, Wallius Oy, 040 720 5088, lasse.paananen@wallius.com 

Jani Pirttijärvi, ostopäällikkö, IKH Oy, 040 838 5390, jani.pirttijarvi@ikh.fi


IKH on teknisen alan tuotteiden maahantuonnin ja kaupan vahva toimija yli 50 vuoden kokemuksella. Yli 50 000 nimikkeen valikoima käsittää urakointiin, työkoneisiin sekä työpukeutumiseen ja suojaimiin liittyvät tuotteet, jotka tuovat turvaa, sujuvuutta ja tehokkuutta työmaalle. 13 oman IKH-suurmyymälän lisäksi Suomessa toimii 120 yrittäjävetoista IKH-jälleenmyyjää. IKH:n pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla. 


Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme. Saat lisäksi tietoa ajankohtaisista aiheista, kuten työturvallisuudesta, rakentamisesta, työkoneista ja varaosista.

Toggle Nav
Valitse kieli
Ostoskori