Verkkokauppamme järjestelmäpäivityksistä johtuen asiakaspalvelussamme saattaa ilmetä ajoittain viivästyksiä. Palvelemme teitä mahdollisimman nopeasti ja kiitämme kärsivällisyydestä.

IKH työnantajana

Teemme töitä sen eteen, että asiakkaidemme urakat onnistuvat 

IKH on teknisen alan tuotteiden maahantuonnin ja kaupan vahva toimija. IKH tarjoaa monipuolisia työtehtäviä teknisestä kaupasta kiinnostuneille tekijöille. IKH:n pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla. Yhtiön omistaa irlantilainen Grafton Group plc. Konsernimme liikevaihto vuonna 2022 oli 168 miljoonaa euroa. 

IKH työllistää jo nyt 430 henkilöä ja kasvu jatkuu. Pääkonttorilla Kauhajoella työskentelee hankinnan, myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, talouden, it:n ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoita sekä yli 100 logistiikka-alan ammattilaista. Lisäksi Kauhajoella meillä on oma konepaja, hiomo, purkamo sekä vaihtokonehalli.  Myymälöissämme on tehtäviä työkalu- ja varaosa sekä työvaate- ja suojainmyyjille sekä varastotyöntekijöille. IKH suurmyymälät toimivat seuraavilla paikkakunnilla: Kauhajoki, Jyväskylä, Oulu, Lappeenranta, Pirkkala, Tampere (Lielahti), Kuopio, Pori, Espoo, Vantaa, Helsinki (Konala), Rovaniemi ja Hämeenlinna.

Olemme Great Place to Work! Lue lisää!

Asenne yhdistää

Haluatko sinäkin olla IKHlainen? IKHlaisen asenteeseen kuuluu “tehdään yhdessä, tehdään kunnolla”. Roolista riippumatta perusluonteeseemme kuuluu se, että olemme aina valmiit löytämään ratkaisut, jotka sujuvoittavat asiakkaamme urakan onnistumista.  

Kaikissa tehtävissä arvostamme ammattitaidon lisäksi positiivisuutta ja halua kuulua joukkueeseen. IKH:ssa olet asiantuntevassa seurassa! Jätä meille hakemus ja kerro itsestäsi. 

Toggle Nav
Valitse kieli
Ostoskori