Isojoen Konehalli Oy

Toimitusjohtaja Ilkka Alakortes

IKH-ketjun tukevana kivijalkana toimii yli 50-vuotias kotimainen maahantuontiyritys Isojoen Konehalli Oy, jolla on laaja kokemus teknisen kaupan alalta. Yritys tuo maahan yli 50 000 nimikkeen tuotevalikoimaa 30:sta eri maasta käsittäen mm. työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktorien ja työkoneiden varaosat ja tarvikkeet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, akut, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen. Toimisto ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla.

Myynti Suomen markkinoille tapahtuu pääosin IKH Työkalut ja Varaosat -jälleenmyyjäverkoston kautta, joka kattaa koko Suomen yli 130 myymälän vahvuudella. Myymälät palvelevat laajaa asiakaskuntaa harrastajista ammattilaisiin. Kasvussa olevaa vientikauppaa tehdään pääosin Baltiaan ja Pohjoismaihin.

Katso yritysesittely

Menestystekijät

IKH PerheOlemme nuorekas ja kasvuhakuinen yritys, jolla on vahva perheyrityksen henki. Hyvien asiakassuhteiden kehittäminen on toimintamme tärkein kulmakivi ja koko henkilökuntamme on sitoutunut tähän päämäärään. Arvoihimme kuuluvat myös mm. luotettavuus, vastuullisuus ja tehokkuus. Olemme ylpeitä yhtiömme, työntekijöidemme ja IKH-ketjuun kuuluvien kauppiaiden saavutuksista.

Yhdessä jatkamme menestystarinaa, jonka juuret ulottuvat jo vuoteen 1956. Tuolloin Antti ja Raili Alakortes aloittivat traktorien huolto-, purku- ja myyntitoiminnan Isojoella, josta myös nimemme on peräisin. Alusta alkaen yrityksen periaatteena ovat olleet luottamukselliset suhteet asiakkaisiin ja päämiehiin sekä kestävä yhteistyö.

Laadun merkitys yritysmaailmassa kasvaa jatkuvasti. Me haluamme vastata asiakkaidemme odotuksiin entistäkin laadukkaammilla tuotteilla ja asiantuntevammalla palvelulla.

Yhteistyöllä saavutamme tavoitteemme - se on tärkein voimavaramme tänään ja tulevaisuudessa!

×

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16

Chat

Jos kaikki asiakaspalvelijamme ovat varattuja, voit jättää meille viestin.

Tuoteneuvonta

Puh. 0201 323 210
asiakaspalvelu@ikh.fi

Verkkokauppatilauksiin liittyvät asiat

Puh. 020 032 300
verkkokauppa@ikh.fi

IKH sosiaalisessa mediassa

Asiakaspalvelu
Tarkoititko näitä?
Tuotemerkit
Tuotekategoriat
Tuotteet
Hakusi ei tuottanut yhtään osumaa.