ISOJOEN KONEHALLI OY - 50 VUOTTA

50 vuotta ja yhtä monta hyvää syytä saapua IKH-myymälään!

ISOJOEN KONEHALLI OY - 50 VUOTTA
ISOJOEN KONEHALLI OY - 50 VUOTTA

IKH-ketjun vahvana kivijalkana toimii Kauhajoella sijaitseva maahantuontiyritys Isojoen Konehalli Oy. Yritys perustettiin tasan 50 vuotta sitten, vuonna 1968, pieneen pohjalaispitäjään Isojoelle. Tästä alkoi matkamme valtakunnalliseksi IKH-ketjuksi. Juuremme ulottuvat kuitenkin jo vanhempieni vuonna 1956 maatilamme yhteyteen perustamaan 50 neliöiseen huoltokorjaamoon, ja myöhemmin Shellhuoltamoon. Perheyrityksemme matkan varrelle on mahtunut monenlaisia vaiheita, joihin pääset näillä sivuilla tutustumaan.

Jo yrityksemme 60-luvun mainonnassa mainitaan ”palvelualttiista henkilökunnasta ja miellyttävän yhteistyön luomisesta.” Samat arvot ovat toimintamme kulmakiviä tänäkin päivänä. Paikallisuus, luotettavuus, asiakaslähtöisyys ja asiantunteva palvelu ovat asioita, joihin uskomme nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme olla apuna arjessasi, tuoden helposti saataville sinun tarpeisiin sopivia, tekniseen tekemiseen liittyviä tuotteita sekä asiakasystävällisen ja ammattimaisen palvelun - oli kyseessä sitten työ tai vapaa-aika. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja tuotteistoamme asiakkaiden toiveet ja tulevaisuuden muuttuvat tarpeet huomioiden.

Palvelevaan IKH-ketjuun kuuluu 130 itsenäistä yrittäjää ympäri Suomen sekä ajanmukainen ikh.fi -verkkokauppa. Haluamme jatkossakin pysyä paikallisena, kaikkien ulottuvilla.

Tähän painosmäärältään yli miljoonan kappaleen 50-vuotisjuhlakuvastoomme olemme valinneet ainutlaatuisia tarjouksia juuri sinua varten.

Toivotamme sinut tervetulleeksi IKH-myymälöihin!

Ilkka Alakortes
Yrittäjä, hallituksen puheenjohtaja
Isojoen Konehalli Oy

MISTÄ KAIKKI SAI ALKUNSA?

Juuret vahvasti kotimaassa.

1956

YRITYKSEN JUURET ulottuvat jo vuoteen -56 kun Antti ja Raili Alakortes perustivat traktorien purkamo- ja korjaamotoimintaa harjoittavan yrityksen Isojoelle maatilansa yhteyteen.

T:MI Alakorteen Huoltokorjaamo
Shell-huoltamo - 1962

1962

SHELL-HUOLTAMO avattiin uusiin tiloihin Isojoen keskustaan. Ohessa jatkuivat myös korjaamotoiminnot.

1968

ISOJOEN KONEHALLI OY PERUSTETTIIN. Uusi 600 neliön kaarihalli rakennettiin Isojoen Kortteenkylään. Traktoreiden purku ja kunnostus sekä maatalouskonekauppa oli jo maanlaajuista toimintaa.

Isojoen Konehalli Oy perustettiin - 1968
Ensimmäinen oma myymälä - 1982

1982

ENSIMMÄINEN OMA MYYMÄLÄ, silloinen tytäryhtiö Suupohjan Traktori Oy avattiin Kauhajoelle. Uusien traktorin varaosien ja tarvikkeiden maahantuonti alkoi jo 70-luvulla. 80-luvulla toimittiin myös Ford-traktoreiden piirimyyjänä.

1988

YRITYKSEN TOIMINTA SIIRTYI KAUHAJOELLE UUSIIN YLI 5000 NELIÖN TILOIHIN. Jälleenmyyntiverkoston luominen ja työkalujen maahantuonti aloitettiin.

Yrityksen toiminta siirtyi Kauhajoelle uusiin yli 5000 neliön tiloihin.

ISOJOEN KONEHALLI OY - 2018

Isojoen Konehalli Oy vuonna 2018
  • logistiikkakeskus Kauhajoella 37 000 m²
  • liikevaihto 126 milj. eur
  • 240 työntekijää
  • tuotenimikkeitä n. 50 000
  • lavapaikkoja varastossa 47 000 kpl
×

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16

Chat

Jos kaikki asiakaspalvelijamme ovat varattuja, voit jättää meille viestin.

Tuoteneuvonta

Puh. 0201 323 210
asiakaspalvelu@ikh.fi

Verkkokauppatilauksiin liittyvät asiat

Puh. 020 032 300
verkkokauppa@ikh.fi

IKH sosiaalisessa mediassa

Asiakaspalvelu
Tarkoititko näitä?
Tuotemerkit
Tuotekategoriat
Tuotteet
Hakusi ei tuottanut yhtään osumaa.