Avoimet työpaikat

IKH - Isojoen Konehalli Oy on Kauhajoella sijaitseva maahantuontiyritys, jonka valikoimaan kuuluu yli 50.000 nimikettä käsittäen mm. työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktoreiden ja työkoneiden varaosat ja tarvikkeet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, hydrauliikka, pneumatiikka, akut, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen. Myynti Suomen markkinoille tapahtuu pääosin IKH Työkalut ja Varaosat -jälleenmyyjäverkoston kautta, joka kattaa koko Suomen yli 130 myymälän vahvuudella.

IKH-myymälät ovat myös Porissa, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Oulussa, Jyväskylässä, Vantaalla, Espoossa (Suomenoja), Helsingissä (Konala), Tampereella ja Hämeenlinnassa.

Yhtiön omistus siirtyi heinäkuussa 2021 tehdyn yrityskaupan myötä irlantilaiselle Lontoon pörssissä noteeratulle teknisen alan tukku- ja vähittäiskauppaa harjoittavalle Grafton Group plc:lle.

Meitä IKHlaisia on jo noin 420 Kauhajoen, Jyväskylän, Oulun, Lappeenrannan, Tampereen, Kuopion, Porin, Espoon, Vantaan, Helsingin ja Hämeenlinnan toimipisteissä. Myymälöissä arkea pyörittää toimitusjohtajan kanssa työkalu- ja varaosa sekä työvaate- ja suojainmyyjät sekä varastotyöntekijät. Kauhajoella tukkutoiminnoista löytyy asiantuntijoita eri toiminnoista (osto, markkinointi, asiakaspalvelu, talous, it ja henkilöstöhallinto) sekä yli 100 logistiikka-alan ammattilaista. Lisäksi meillä on oma konepaja, hiomo, purkamo sekä vaihtokonehalli.

Kaikissa tehtävissä arvostamme ammattitaidon lisäksi positiivisuutta ja halua kuulua joukkueeseen.
IKH:ssa olet asiantuntevassa seurassa! Haluatko sinäkin olla IKHlainen?

Avoin hakemus

Tällä sivulla näet avoimet työpaikkamme. Jos et tällä hetkellä löydä Sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää avoimen hakemuksen. Kerro myös mihin IKH-myymälän hakemuksesi kohdistuu. Liitäthän mukaan esim. cv:si.

Jätä avoin hakemus tästä

Avoimet työpaikat

×

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16

Chat

Jos kaikki asiakaspalvelijamme ovat varattuja, voit jättää meille viestin.

Tuoteneuvonta

Puh. 0201 323 210
asiakaspalvelu@ikh.fi

Verkkokauppatilauksiin liittyvät asiat

Puh. 020 032 300
verkkokauppa@ikh.fi

IKH sosiaalisessa mediassa

Asiakaspalvelu
Tarkoititko näitä?
Tuotemerkit
Tuotekategoriat
Tuotteet
Hakusi ei tuottanut yhtään osumaa.