Työvaatteiden painatuspalvelu

IKH:n työvaatteiden painatuspalvelulla saat yrityksesi työvaatteisiin yksilöllisen ilmeen ja näkyvyyttä. Painatamme yrityksesi logon tai työntekijän nimen ostamaasi työvaatteeseen nopeasti ja laadukkaasti. Pienemmät erät ovat noudettavissa ostosten yhteydessä, ja palvelu toimii myös isommille erille.


Miksi painattaa työvaatteet?

Työvaatteiden painatus on hyvä tapa erottua kilpailijoista ja luoda yrityksellesi positiivisen mielikuvan. Painettu työvaate kertoo asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, että yrityksesi on ammattimainen ja huolehtii työntekijöistään. Saat myös samalla yrityksellesi edullista mainosta.

Miten teen tilauksen?

Tilauksen voit tehdä lähimmällä IKH-myymälässä joko paikan päällä tai sähköpostilla. Toimita logo sähköisesti oikeassa vektorimuodossa, joko .pdf, .esp tai .ai. Fontit, painatusten paikat ja koot suunnitellaan yhdessä myymälän henkilökunnan kanssa.

Miten painatus tehdään?

IKH:n työvaatteiden painatuspalvelussa käytetään painatustekniikkaa, jossa logo tai työntekijän nimi tulostetaan yksi- tai kaksiväritulostimella kalvolle, jonka jälkeen se painetaan lämpöprässillä. Painatus tehdään suoraan työvaatteeseen, joten se ei irtoa tai kulu käytössä.

Tilauksen hinta

Tilauksen hinta riippuu mihin logo tai työntekijän nimi painetaan. Voit tarkistaa hinnat lähimmästä IKH-myymälästä. 

Mitä työvaatteita voidaan painattaa?

IKH:n työvaatteiden painatuspalvelussa voidaan painattaa yrityksesi logo tai työntekijän nimi ostamaasi työvaatteeseen, kuten työtakkeihin, työhousuihin ja työliiveihin. Painatus voidaan tehdä myös työasusteisiin, kuten laukkuihin, käsineisiin, lippiksiin, pipoihin ja tuubihuiveihin.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää työvaatteiden painatuksesta, ota yhteyttä lähimmän IKH-myymäläsi vaateosaston henkilökuntaan.


Esimerkkejä painetuista työvaatteista

Yrityslogo: Yrityslogon painatus työvaatteisiin on hyvä tapa luoda yritykselle näkyvyyttä. Logo voi olla esimerkiksi joko työtakin rintamuksessa, selässä tai hihassa tai työhousujen lahkeessa.

Työntekijän nimi: Työntekijän nimen painatus työvaatteisiin helpottaa työntekijöiden tunnistamista. Nimi voi olla esimerkiksi työtakin rintamuksessa yrityksen logon alla.

Muu painatus: Työvaatteisiin voidaan painattaa myös muita painatuksia, kuten sloganeja, tervehdyksiä tai turvallisuusohjeita.


Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme. Saat lisäksi tietoa ajankohtaisista aiheista, kuten työturvallisuudesta, rakentamisesta, työkoneista ja varaosista.

Toggle Nav
Valitse kieli
Ostoskori