Maksutavat

Svea maksupalvelu

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Svea Bank (y-tunnus 3237195-7) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. 

Maksunsaajana näkyy Svea Bank

Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkin Ostajan Apulaiseen, jossa voit hoitaa mm. tuotepalautukset, reklamaatiot ja palautteenannon sekä maksutavan muutoksen ympäri vuorokauden.

Svea Bankilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksusi tilitetään myyjälle vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja saanut tarkistaa sen. Tarkistusajan pituudesta ilmoitetaan tilauskohtaisesti sähköpostilla.

Valitse maksutapa klikkaamalla maksutavan logoa ostoskorissa. Kun olet valinnut haluamasi maksutavan, selain siirtyy suoraan kyseiseen verkkopankkiin, Netsin korttimaksupalveluun tai Lasku – tai Erämaksupalvelun maksusivulle.

Lue lisää Svea -palvelun käytöstä

Maksutavat:

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Svea Bank, joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

Korttimaksut ja MobilePay (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisen ja MobilePay-maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Svea Bank yhteistyössä Payment Highwayn ja Bambora AB:n kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Svea Bank AB:n tietojärjestelmiin, vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Payment Highwayn toimesta.

Maksaminen laskulla ja erämaksulla

Svea Lasku

Svea Bank tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla. Laskun voit valita maksutavaksi, kun ostoksen arvo ylittää 30 euroa. Saat laskun sähköpostitse. Huomioithan myös, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Valitessasi maksutavaksi Svea laskun saat aina vähintään 14 päivää maksuaikaa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitetaan 5 euroa. 

Avoimet laskusi näet Omat sivut -palvelusta

Svea laskun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Svea tarkistaa lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Bankin asiakaspalveluun.

Laskun maksaminen pienemmissä erissä

Ostoluotto on kertaluotto, jolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: 
Ostoluoton yleiset ehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Svea Erämaksu

Svea erämaksu on kertaluotto, jolla voit valita haluamasi maksuajan kaupassa tarjotuista vaihtoehdoista. Huomioithan, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias. Erämaksun voit valita maksutavaksi, kun ostoksen arvo ylittää 50 euroa.

Avoimet laskusi näet Omat sivut -palvelusta

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä:
Erämaksuluoton yleiset ehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Svea Erämaksun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Svea tarkistaa lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun.

Henkilötiedot ja luottopäätös
Laskuun ja Erämaksuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään henkilötietojasi. Tiedot välitetään tietoturvallisella SLL-/TLS-suojatulla yhteydellä.

Svea Bank noudattaa toiminnassaan henkilötietolakia. Lue tietosuojaselosteemme täältä. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat Svea Ekonomin sivuilta sekä Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Svea Bank/ Maksuratkaisut
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki
www.sveapayments.fi

Mikäli sinulla on kysymyksiä laskutukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä Svean asiakaspalveluun puh. 09 4242 3330 (ma-to 8-18, pe 8-17) tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Yrityslasku

Svea tarjoaa yrityksellesi helpon ja turvallisen tavan maksaa ostokset laskulla.

Valitessasi maksutavaksi Svean yrityslaskun saat aina vähintään 14 päivää maksuaikaa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko. Maksuhuomautuksesta veloitetaan vähintään 5 euroa.

Svean yrityslaskun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Ostaja vakuuttaa olevansa oikeutettu toimimaan sen yrityksen nimissä, jonka tiedoilla on ostosta tekemässä. Svealla on oikeus tarkistaa ostajan nimenkirjoitus- tai muu osto-oikeus kyseisessä yrityksessä.

  • Laskulle lisätään laskutuslisä 5 euroa.
  • Yrityslaskun voit valita maksutavaksi, kun ostoksen arvo ylittää 5 euroa ja on enintään 2000 euroa.
  • Kun valitset maksutavaksi Yrityslaskun, yrityksen tiedot tarkistetaan y-tunnuksen perusteella ja tunnistautumalla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi TUPAS-palvelussa vakuutat olevasi oikeutettu tekemään tilauksen yrityksen tiedoilla.
  • Toimitus tapahtuu yrityksen viralliseen osoitteeseen.
  • Maksuehto on 14 päivää
  • Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko.
  • Maksuhuomautuksesta veloitetaan 5 euroa.
  • Tilauksen tekijän tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Maksunvälittäjän yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

Mikäli sinulla on kysymyksiä laskutukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä Svean asiakaspalveluun +358 9 4242 3330 tai yhteydenottolomakkeen kautta

Avoimet luottosi näet myös Omat sivut -palvelusta

Svea noudattaa toiminnassaan henkilötietolakia, lue lisää tietosuojaselosteesta


Svea Bank AB (publ), filial i Finland
Y-tunnus: 3237195-7
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki

×

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16

Chat

Jos kaikki asiakaspalvelijamme ovat varattuja, voit jättää meille viestin.

Tuoteneuvonta

Puh. 0201 323 210
asiakaspalvelu@ikh.fi

Verkkokauppatilauksiin liittyvät asiat

Puh. 020 032 300
verkkokauppa@ikh.fi

IKH sosiaalisessa mediassa

Asiakaspalvelu
Tarkoititko näitä?
Tuotemerkit
Tuotekategoriat
Tuotteet
Hakusi ei tuottanut yhtään osumaa.