Isojoen Konehalli Oy i korthet

Styrelseordförande, Verkställande direktör Ilkka Alakortes

IKH (Isojoen Konehalli Oy) importerar huvudsakligen verktyg, maskiner, reservdelar och tillbehör till traktorer, skyddsutrustningar, arbetskläder, fästanordningar, däck och batterier till jordbruket från över 30 länder.

I vårt produktsortiment ingår över 50 000 benämning. Försäljning sker till Finska marknaden via olika återförsäljarnätverk samt till kraftig expanderande exportmarknader. Exportländerna är över 20.

Grundtanken för vår effektiva marknadsföring är kundorienterad verksamhet. Satsning på marknadsföring har varit grundstenen för vår utveckling.

Framgångsfaktorer

Vi är ett modernt, framåtsträvande företag som utnyttjar de bästa sidorna av nästan 50-åriga familjeföretaget. Hela personalen är engagerad i vår målsättning: utveckling av goda kundförhållanden. Tillsammans fortsätter vi framgångarna vars rötter går tillbaka till år 1956 då Antti och Raili Alakortes började med demonterings- och försäljningsverksamhet för traktorer i Isojoki. Ända från början har företagets princip varit förtroendefulla förhållanden och bestående samarbete med kunderna.

Betydelsen av kvalitet växer ständigt inom företagsvärlden. Vi vill leva upp till våra kunders förväntningar med ännu mer kvalitativa produkter och mer högklassig service. Vi är stolta över framgångarna för både företaget och dess medarbetare.

Det kraftig växande försäljningsnätet samt långvariga huvudmannarelationer gör Isojoen Konehalli Oy till en pålitlig och leveranssäker samarbetspartner.

Vi lever i nutiden och ser samtidigt med tillit mot framtiden. Samarbete är vår styrka.

×
Asiakaspalvelu
Menade du de här?
Produktmärke
Produktkategorier
Produkter
Din sökfråga gav tyvärr inga träffar.