Bekanta dig med försäljningsnätet

IKH är framför allt känt för sin sakkunniga service. Specialkunnande och sortiment i det växande återförsäljarnätet återspeglas i IKH Verktyg och Reservdelar. Det gemensamma IKH-märket hjälper kunderna att hitta kedjans service och internationellt kända produkter. Till kedjan tillhörande återförsäljare är privata affärsidkare.

IKH Verktyg

IKH-verktyg – riktlinjen för återförsäljarnätet är att erbjuda sakkunnig service till flitiga människor med beaktande av kravet från både konsumenter och yrkesanvändare. I det breda sortimentet ingår bl.a. hand- och elverktyg, bearbetningsmaskiner för trä och metall, svets- och tryckluftsutrustningar, högtryckstvättar, lyft-, surrnings- och fästanordningar samt arbetskläder och skyddsutrustningar.

Pålitliga märken, kvalitet och sakkunnig service samt täckande servicenät tillsammans med en regelbundet publicerad tidning för direktmarknadsföring ligger bakom tillväxten av IKH Verktyg. IKH Extra och Katalog är IKH Verktygs tidningar.

IKH Reservdelar

IKH Reservdelar - återförsäljarnätet är specialiserat på betjäning av jordbruksföretagare och maskinentreprenörer genom försäljning av reservdelar till traktorer, tillbehör och slitdelar till jordbruksmaskiner. I sortiment ingår bl.a. reservdelar till över 2000 traktormodeller.

Flertalet produktmärken är av internationellt erkänd fabriksmontagekvalitet. Sortimentets omfattning tillsammans med sakkunnig service har gjort IKH Reservdelar till en av de mest framstående säljarna av reservdelar och tillbehör till traktorer. Kone- ja Traktorimiehen Uutiset och UrakointiExtra är IKH Reservdelars kundtidningar.

IKH Verktyg och Reservdelar

Båda produktgruppernas återförsäljare känns igen med IKH Verktyg och Reservdels-märk. Dessa kombinationsaffärer betjänar sakkunnigt i frågor som berör både på verktyget, reservdelar och tillbehör till traktorer.

Jordbruksdäck

I IKH:s produktsortiment ingår bl.a. Kleber, Petlas, Deestone och Seha samt ProMotion och Levypyörä. Återförsäljning av däck och fälgar sker genom branschens fristående däcksäljare i hela Finland.

×
Asiakaspalvelu
Menade du de här?
Produktmärke
Produktkategorier
Produkter
Din sökfråga gav tyvärr inga träffar.