Nationell eftervårds- och reservdelsservice fungerar!

Vi på IKH ser till att den produkt du köper har service- och slitdelar även efter garantitiden. Redan vid köpet kan du se tillbehör och servicedelar för din produkt i onlinekatalogen på vår webbplats.

Oavsett om du köper din produkt i IKH:s webbshop eller hos din lokala IKH-handlare samarbetar vi med dig för att ta hand om eftervården av din produkt. IKH-nätverket har ett eget centralt servicecenter samt ett rikstäckande nätverk av mer än 20 auktoriserade IKH-serviceverkstäder för att stödja dig. Under sin livscykel kräver tekniska produkter tillfälligt underhåll och ibland även mindre reparationer. Vi upprätthåller ett sortiment av serviceförnödenheter och produktspecifika reservdelar för de produkter vi levererar. På så sätt ser vi till att den produkt du köper får en så problemfri, kostnadseffektiv och lång livscykel som möjligt.


Tydlig information om produkter och garantiperioder

Produktspecifik teknisk information kan läsas enkelt och snabbt på ikh.fi. Du kan ta reda på en produkts garantitid och se den online redan innan du fattar ditt köpbeslut. Informationen finns på de produktspecifika produktkorten.

Rätt produkt för rätt användning

Vårt produktsortiment riktar sig till både hemmafixare, proffs och företagskunder. Med hjälp av en utbildad och professionell försäljare kan du välja rätt alternativ för dig. På så sätt ser vi till att du får både rätt produkt och en ändamålsenlig produkt för jobbet.


IKH-kedjans serviceverkstäder

  • IKH:s serviceverkstäder servar alla IKH-importerade pneumatiska, elektriska och hydrauliska verktyg.
  • Migatronics servicenätverk för svetsutrustning består av lokala serviceverkstäder med välutbildad personal för service av svetsutrustning.
  • Hikoki, Metabo, Basso och Niko elverktyg och förbränningsmotorer servas centralt i Lahtis.
  • Atlas Copco-verktyg servas centralt i Vanda (Oy Atlas Copco Tools Ab).
  • Milwaukee elverktyg servas av Milwaukee auktoriserade servicecenter i Helsingfors och Tammerfors.
  • Det omfattande servicenätverket för Hakas svetsutrustning består av lokala serviceverkstäder med välutbildad personal för service av svetsutrustning.
  • Stihl förbränningsmotor- och elverktygsservice består av lokala serviceverkstäder över hela landet.
Växla Nav
Välj språk
Varukorgen