Uusin tarjouslehti on ilmestynyt! Katso tarjoukset.

Kouvolan Työkalu Oy jatkaa toimintaansa osana IKH-konsernia

Pitkäaikainen IKH-jälleenmyyjä Kouvolan Työkalu Oy siirtyy osaksi IKH-konsernia. IKH-suurmyymälöitä eri puolilla Suomea operoivien Työkalu – ja Varaosa –yhtiöiden taustalta löytyvä holding-yhtiö Jokapaikka Oy on ostanut yrityksen osakekannan JAPI Group Oy:ltä 19.7. allekirjoitetulla kauppasopimuksella.

Kouvolan Työkalu Oy on toiminut Kouvolassa samassa liikepaikassa IKH-jälleenmyyjänä hieman yli 10 vuotta. "Aloimme miettiä yrityksen laajentamista kasvavien asiakasmäärien myötä, ja IKH tuli mukaan keskusteluihin. Lopulta päädyimme myymään koko liiketoiminnan IKH:lle mahdollistaaksemme yritykselle parhaat mahdollisuudet kasvaa merkittäväksi tekijäksi alueella," JAPI Group Oy:n toimitusjohtaja Hanna Pulkkanen kertoo. Pulkkanen kokee Kouvolan Työkalun Oy:n jatkavan nyt toimintaansa osaavissa ja kehityshakuisissa käsissä: "On ollut suuri ilo työskennellä yhteistyössä IKH:n kanssa kaikki nämä vuodet, ja IKH on ollut luotettava sekä tukeva kumppani liiketoiminnan kaikissa vaiheissa."

IKH Oy:n toimitusjohtaja Matti Vainionpää katsoo syntyneen kaupan luovan erinomaiset edellytykset tarjota asiakkaille entistä laajempaa valikoimaa Kouvolan seudulla. ”Liikepaikka on hyvällä yritysalueella, jolla on paljon jo olemassa olevaa teollisuutta. Myös kulkuyhteydet kauppapaikalle ovat selkeät ja parkkipaikat tilavat.” Kouvolan nykyistä myymälää tullaankin uudistamaan, ja samalla myös henkilökunnan määrä kasvaa. Vainionpään mukaan kiinteistö antaa mahdollisuuden toteuttaa isomman myymälän varsin pienillä muutoksilla

IKH on ollut jo pitkään kiinnostunut Kouvolan seudusta: ”Kun meidän hyvä, pitkäaikainen kumppanimme päätti luopua myymälän omistajuudesta, olimme heti valmiit neuvotteluihin. Näemme tässä monia mahdollisuuksia nousta isommaksi toimijaksi Kouvolan alueella, ” Vainionpää toteaa.

Kouvolan Työkalu Oy palvelee asiakkaitaan edelleen nykyisessä toimipaikassaan tutun, asiantuntevan henkilöstön voimin. Yrityksen omistuksen siirtyminen uusiin käsiin ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä.

Lisätietoja antaa:
Matti Vainionpää
Toimitusjohtaja, Isojoen Konehalli Oy
puh. 040 032 8650
matti.vainionpaa@ikh.fi

Hanna Pulkkanen
Toimitusjohtaja, JAPI Group Oy
hanna.pulkkanen@agrikymi.fi

 

 

Matti Vainionpää, Hanna Pulkkanen sekä IKH:n ketjupäällikkö Roger Fallström tutustuivat iloisin ilmein Kouvolan Työkalu Oy:n myymälään, joka siirtyy toteutuneen yrityskaupan myötä osaksi IKH-konsernia

IKH

IKH on teknisen alan tuotteiden maahantuonnin ja kaupan vahva toimija yli 50 vuoden kokemuksella. Lähes 60 000 nimikkeen valikoima käsittää urakointiin, työkoneisiin sekä työpukeutumiseen ja suojaimiin liittyvät tuotteet, jotka tuovat turvaa, sujuvuutta ja tehokkuutta työmaalle. Yrityksen pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla. IKH konsernin omistaa irlantilainen Grafton Group plc. Liikevaihtomme oli 168 milj. euroa v. 2022 ja meillä työskentelee 430 henkilöä. 13 oman IKH-suurmyymälän lisäksi Suomessa toimii 120 yrittäjävetoista IKH-jälleenmyyjää.

Kouvolan Työkalu Oy

Kouvolan Työkalu on paikallinen IKH-kauppias. Palvelemme asiakkaitamme Kaupinkadulla yli kymmenen vuoden kokemuksella. Yrityksemme on toiminut osa JAPI Groupia, joka on Kouvolalainen tekniseen kauppaan erikoistunut yhtiö. Asiakkaitamme palvelee Kouvolassa yli kymmenen henkilöä ja liikevaihtomme noin 4,2 milj. euroa.

Lisätietoja verkkosivuilta kouvolantyokalu.fi


Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme. Saat lisäksi tietoa ajankohtaisista aiheista, kuten työturvallisuudesta, rakentamisesta, työkoneista ja varaosista.

Toggle Nav
Valitse kieli
Ostoskori