Uusin tarjouslehti on ilmestynyt! Katso tarjoukset.

Ajankohtaista

 • Fiskars keräilykampanja

  Osta Fiskars-tuotteita ja lunasta juhlavuoden palkintoja. Kampanja-aika on 1.4.-31.10.2024.

  Lue lisää...

 • IKH jatkaa SUL:n pääyhteistyökumppanina

  Suomen Urheiluliitto (SUL) ja IKH ovat solmineen uuden yhteistyösopimuksen, jonka myötä IKH jatkaa yhtenä SUL:n pääyhteistyökumppanina myös vuonna 2024. IKH ja SUL aloittivat yhteistyönsä jo vuonna 2016.

  Lue lisää...

 • Tervetuloa IKH Retailin Kouvolan myymälään!

  Kesällä 2023 IKH Groupin omistukseen siirtynyt pitkäaikainen IKH-kumppanimyymälä Kouvolan Työkalu Oy sulautuu IKH Retail Oy:öön 1.5.2024.

  Lue lisää...

 • Perinteinen makkarapäivä IKH-myymälöissä 12.4.2024 klo 10-14

  Tekijöiden suosikkipäivä on taas täällä! IKH-myymälöissä herkutellaan makkarapäivän merkeissä perjantaina 12.4.2024 klo 10-14. Nappaa kaveri mukaan ja tule lähimpään IKH-myymälääsi, grillit on pian kuumana ja tuoksu sen mukainen.

  Lue lisää...

 • MTK Hankintojen jäsenetupäivät IKH:lla 8.-13.4.2024

  MTK Hankinnat järjestää nyt ensimmäistä kertaa JÄSENETUPÄIVÄT IKH Retail Oy:n sekä IKH Kauhajoen toimipisteissä 8.-13.4.2024. MTK-, Mhy- ja SLC-jäsenet saavat jäsenetupäivien aikana 10 % lisäedun yli 50 euron normaalihintaisiin ostoksiin näyttämällä jäsenkorttia toimipisteiden kassalla. 

  Lue lisää...

 • IKH Kesätyö 2024

  Haemme nyt Kauhajoen logistiikkakeskukseemme kesäksi tekijöitä tavaran vastaanottoon, lavapuolen keräykseen sekä varastoautomaatille. Haluatko sinäkin osaksi IKHn tekijöiden joukkoa? Hae mukaan mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään 31.3.2024.

  Lue lisää...

 • IKH Roihupellon avajaiset – katso ohjelma ja tarjoukset

  Tervetuloa uuden tekijöiden kaupan avajaisiin keskiviikosta lauantaihin 24.-27. tammikuuta. Avajaiset ovat täynnä huikeita tarjouksia ja tuote-esittelyjä eri osaajille. Mukana menossa huippumerkkien edustajia.

  Lue lisää...

 • Mahle traktorin varaosat myyntiin IKH-ketjuun

  IKH ja Mahle ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Mahlen alkuperäislaatuiset traktorin varaosat tulevat IKH:lle myyntiin tammikuussa 2024.

  Ensimmäisenä valikoimaan tulevat startit, laturit ja jäähdyttimet. Valikoima laajenee vuoden 2024 aikana. Yhteistyösopimuksen myötä IKH:n asiakkaat saavat entistä kattavamman valikoiman traktorin varaosia. 

  Lue lisää...

 • Uusi IKH-myymälä avataan Helsingin Roihupeltoon

  Pääkaupunkiseudulle jo neljäs IKH:n oma myymälä

  IKH avaa neljännen myymälän pääkaupunkiseudulle 24.1.2024. Roihupelto on uuden myymäläkonseptin mukainen IKH:n oma myymälä, joka vastaa entistäkin paremmin ammattilaisten ja kuluttajien tarpeisiin. Viihtyisä ja moderni myymälä tarjoaa alueen yrityksille ja asukkaille kompaktin tuotevalikoiman mm. urakointiin, työkoneisiin sekä työpukeutumiseen ja suojaimiin liittyviä tuotteita, jotka tuovat turvaa, sujuvuutta ja tehokkuutta työmaalle.

  Lue lisää...

 • Yhdessä luomme joulun iloa – IKH lahjoittaa joululahjat hyväntekeväisyyteen

  IKH on päättänyt lahjoittaa tänä vuonna joululahjoihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen. Lahjoitus kohdistuu hyväntekeväisyysyhdistys We4You:lle, joka tukee vakavasti sairaita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitänsä. IKH haluaa olla mukana tuomassa apua perheille, joita lapsen vakava sairaus on koskettanut tänä vuonna. 

  Lue lisää...

 • Vuoden juhla – IKH Kauppiaspäivät 2023

  Kauppiaspäivät 2023 kokosi yhteen IKH kauppiaat ympäri Suomen vaihtamaan kuulumisia ja kuulemaan ketjun ajankohtaisista asioista. Vuoden tärkeimmän tapahtuman kruunasi Vuoden Kauppiaan palkitseminen ja Kalle Rovanperän sponsorointiyhteistyön jatko.

  Lue lisää...

 • Latu on auki – IKH on maastohiihdon Suomen Cupin luotettava yhteistyökumppani

  IKH on ollut maastohiihdon Suomen Cupin pääyhteistyökumppani jo kaudesta 2012–13. Yhteistyön tavoitteena on ollut tuoda IKH:ta tutummaksi suomalaiselle hiihtokansalle ja vahvistaa brändimielikuvaa entisestään.

  Lue lisää...

 • MTK Hankintojen jäsenalennus käyttöön IKH:lla 

  IKH ja MTK Hankinnat ovat sopineet jäsenetuyhteistyöstä. Sopimukseen kuuluvat kaikki Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton (MTK), Metsänhoitoyhdistyksen (Mhy) sekä Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbundin (SLC) jäsenet.  Jäsenalennukset ovat ensivaiheessa voimassa IKH Kauhajoen myymälässä sekä IKH Retail-myymälöissä (Espoo, Vantaa, Konala, Hämeenlinna, Pirkkala, Lielahti, Pori, Lappeenranta, Kuopio, Jyväskylä, Oulu, Rovaniemi) 1.10.2023 alkaen.   

  Lue lisää...

 • HAKAS is back - myynnissä vain IKH:lla

  IKH ja Wallius Oy ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä HAKAS-hitsauskoneet ja -tarvikkeet palaavat takaisin markkinoille. Wallius lanseeraa yhdessä IKH:n kanssa vahvan HAKAS-tuoteperheen, johon kuuluu uusimman sukupolven muuntajalla varustettu 250 A:n kompaktikokoinen hitsauskone sekä kolme kannettavaa konetta. HAKAS-tuotteiden valikoimaan kuuluu hitsauskoneen lisäksi myös hitsauspolttimet, lisäaineet ja kulutusosat. Koko tuoteperheeseen liittyvät HAKAS-tuotteet löytyvät kaikista IKH-myymälöistä. 

  Lue lisää...

 • IKH-suurmyymälät sulautuvat yhteen yhtiöön 1.9.2023

  Korkealaatuisista teknisen kaupan tuotteista tunnetun IKH-ketjun toimintaa kehitetään keskittämällä toimintoja. 1.9.2023 tapahtuvassa fuusiossa IKH:n itse operoimat 12 suurmyymälää yhdistetään nykyiseen emoyhtiöönsä, joka jatkaa nimellä IKH Retail Oy. Samalla myös maahantuonti- ja tukkukauppayhtiö Isojoen Konehalli Oy:n toiminimi muuttuu muotoon IKH Oy. Asiakkaille myymäläyhtiöiden fuusio tarkoittaa aiempaa yhtenäisempää palvelu- ja tuotevalikoimaa sekä sujuvampaa asiointia.

  Lue lisää...

 • Kouvolan Työkalu Oy jatkaa toimintaansa osana IKH-konsernia

  Pitkäaikainen IKH-jälleenmyyjä Kouvolan Työkalu Oy siirtyy osaksi IKH-konsernia. IKH-suurmyymälöitä eri puolilla Suomea operoivien Työkalu – ja Varaosa –yhtiöiden taustalta löytyvä holding-yhtiö Jokapaikka Oy on ostanut yrityksen osakekannan JAPI Group Oy:ltä 19.7. allekirjoitetulla kauppasopimuksella.

  Lue lisää...

 • Tiedote nimenmuutoksesta

  Yrityksemme toiminimi on muuttunut. Heinäkuusta 2023 alkaen Isojoen Konehalli Oy jatkaa toimintaansa helposti tunnistettavalla nimellä IKH Oy.

  Lue lisää...

 • IKH Lielahti tekijöiden kauppa aukeaa

  Tampereen Lielahteen avataan uusi IKH-suurmyymälä

  Suomen johtaviin teknisen alan kauppaketjuihin lukeutuva IKH avaa uudistuneen konseptin mukaisen suurmyymälän Tampereen Lielahteen 29.5.2023. IKH on tunnettu korkealaatuisesta ja monipuolisesta tuotevalikoimastaan, joka on suunnattu laatua ja palvelua arvostaville ammattilaisille ja kuluttajille – eli tekijöille. Lähes 60 000 nimikkeen valikoima käsittää mm. urakointiin, työkoneisiin sekä työpukeutumiseen ja suojaimiin liittyvät tuotteet.

  Noin 2500 neliöinen myymälä sijaitsee vasta valmistuneessa, Meijou Oy:n rakentamassa kiinteistössä, osoitteessa Suokorvenkatu 1. IKH Lielahden johtajana toimii Arto Lehtonen ja myymälässä on lisäksi 10 työntekijää vastaamassa asiakkaiden ammattitaitoisesta palvelusta. Avajaisia vietetään koko viikon ajan 29.5.-3.6.

  Lue lisää...

 • IKH-suurmyymälät sulautuvat yhteen yhtiöön

  Korkealaatuisista teknisen kaupan tuotteista tunnetun IKH-ketjun toimintaa kehitetään keskittämällä toimintoja. Syksylle 2023 suunnitellussa fuusiossa IKH:n itse operoimat 12 suurmyymälää yhdistetään nykyiseen emoyhtiöönsä, joka jatkaa IKH Retail Oy -nimellä. Asiakkaille tämä tarkoittaa aiempaa yhtenäisempää palvelu- ja tuotevalikoimaa sekä sujuvampaa asiointia.

  Aiemmin itsenäisinä Työkalu- ja Varaosa -yhtiöinä toimineet 12 IKH-konserniin kuuluvaa suurmyymälää eri puolella maata sulautetaan fuusiossa emoyhtiöönsä Jokapaikka Oy:öön. Fuusiohetkellä 1.9.2023 yrityksen nimi muuttuu IKH Retail Oy:ksi. Muutoksen myötä IKH-liikkeiden asiakaskokemus paranee tuotevalikoiman ja asiakaspalvelun yhtenäistyessä ja liiketoiminta tehostuu. Tavarantoimittajille muutos antaa mahdollisuuden tarjota tuotteita kaikkien suurmyymälöiden käyttöön yhden toimipaikan sijaan.

  Lue lisää...


Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme. Saat lisäksi tietoa ajankohtaisista aiheista, kuten työturvallisuudesta, rakentamisesta, työkoneista ja varaosista.

Toggle Nav
Valitse kieli
Ostoskori