Verkkokauppamme järjestelmäpäivityksistä johtuen asiakaspalvelussamme saattaa ilmetä ajoittain viivästyksiä. Palvelemme teitä mahdollisimman nopeasti ja kiitämme kärsivällisyydestä.

Valtakunnallinen jälkihoito ja varaosahuolto pelaa!

Me IKH verkostossa pidämme huolen, että ostamallesi tuotteelle löytyy huolto- ja kulutusosat myös takuuajan jälkeen. Jo ostovaiheessa voit verkkosivujemme sähköisestä luettelosta tarkastella tuotteeseen liittyviä lisä- ja huoltotarvikkeita.

Ostitpa tuotteesi IKH -verkkokaupasta tai IKH:n paikalliselta kauppiaalta, vastaamme yhdessä tuotteen jälkihoidosta sinun parhaaksi. IKH verkostolla on oma keskushuolto, sekä valtakunnallinen yli 20:n valtuutetun IKH huoltoliikkeen verkosto tukenasi. Tekniset tuotteet vaativat elinkaarensa aikana ajoittain huoltoa ja joskus myös pientä korjaustakin. Me ylläpidämme huoltotarvikkeiden ja tuotekohtaisten varaosien valikoimaa toimittamillemme tuotteille. Näin varmistamme ostamallesi tuotteelle mahdollisimman vaivattoman, kustannustehokkaan ja pitkän elinkaaren.


Selkeät tiedot tuotteista ja takuuajoista

Tuotekohtaista teknistä tietoa voit tarkastella ikh.fi palvelussa helposti ja nopeasti. Tuotteen takuuajan voit selvittää ja katsoa verkosta jo ennen ostopäätöstäsi. Tiedot löytyvät tuotekohtaisista sähköisistä tuotekorteista.

Oikea tuote oikeaan käyttötarkoitukseen

Tuotevalikoimamme palvelee tee-se itse tekijöitä, ammattilaisia ja yritysasiakkaita. Koulutetun ja ammattitaitoisen myyjän opastuksella voit valita sinulle sopivan vaihtoehdon. Näin varmistamme, että saat sekä oikeanlaisen että myös tarkoituksenmukaisen tuotteen kulloiseenkin käyttötarkoitukseen.


IKH ketjun huoltoliikkeet

  • IKH-huoltoliikkeet huoltavat kaikki paineilma-, sähkö- ja hydrauliikkatyökalut (ei Hitachi).
  • Migatronic-huoltoverkosto koostuu paikallisista huoltoliikkeistä, joilla on hyvin koulutettu henkilöstö hitsauslaitteiden huoltoon.
  • Hikoki-sähkötyökalujen ja polttomoottorikoneiden huollot hoidetaan keskitetysti Lahdessa.
  • Atlas Copco -työkalut huolletaan keskitetysti Vantaalla (Oy Atlas Copco Tools Ab)
  • Milwaukee sähkötyökalujen huollossa Milwaukeen valtuuttamat huoltoliikkeet Helsingissä ja Tampereella
Toggle Nav
Valitse kieli
Ostoskori