Uusin tarjouslehti on ilmestynyt! Katso tarjoukset.

Valtakunnallinen jälkihoito ja varaosahuolto pelaa!

Me IKH verkostossa pidämme huolen, että ostamallesi tuotteelle löytyy huolto- ja kulutusosat myös takuuajan jälkeen. Jo ostovaiheessa voit verkkosivujemme sähköisestä luettelosta tarkastella tuotteeseen liittyviä lisä- ja huoltotarvikkeita.

Ostitpa tuotteesi IKH -verkkokaupasta tai IKH:n paikalliselta kauppiaalta, vastaamme yhdessä tuotteen jälkihoidosta sinun parhaaksesi. IKH verkostolla on oma keskushuolto sekä valtakunnallinen yli 20 valtuutetun IKH huoltokumppanin verkosto tukenasi. Tekniset tuotteet vaativat elinkaarensa aikana ajoittain huoltoa ja joskus myös pientä korjaustakin. Me ylläpidämme huoltotarvikkeiden ja tuotekohtaisten varaosien valikoimaa toimittamillemme tuotteille. Näin varmistamme ostamallesi tuotteelle mahdollisimman vaivattoman, kustannustehokkaan ja pitkän elinkaaren.


Selkeät tiedot tuotteista ja takuuajoista

Tuotekohtaista teknistä tietoa voit tarkastella ikh.fi palvelussa helposti ja nopeasti. Tuotteen takuuajan voit selvittää ja katsoa verkosta jo ennen ostopäätöstäsi. Tiedot löytyvät tuotekohtaisista sähköisistä tuotekorteista.

Oikea tuote oikeaan käyttötarkoitukseen

Tuotevalikoimamme palvelee tee-se itse tekijöitä, ammattilaisia ja yritysasiakkaita. Koulutetun ja ammattitaitoisen myyjän opastuksella voit valita sinulle sopivan vaihtoehdon. Näin varmistamme, että saat sekä oikeanlaisen että myös tarkoituksenmukaisen tuotteen kulloiseenkin käyttötarkoitukseen.


IKH ketjun huoltoliikkeet

  • IKH-huoltokumppanit huoltavat kaikki IKH:n maahantuomat paineilma-, sähkö-, vesi- ja hydrauliikkatyökalut
  • Migatronic- hitsauslaitteiden huoltoverkosto koostuu paikallisista huoltoliikkeistä, joilla on hyvin koulutettu henkilöstö hitsauslaitteiden huoltoon
  • Hikoki, Metabo, Basso ja Niko-sähkötyökalujen ja polttomoottorikoneiden huollot hoidetaan keskitetysti Lahdessa
  • Atlas Copco -työkalut huolletaan keskitetysti Vantaalla (Oy Atlas Copco Tools Ab)
  • Milwaukee sähkötyökalujen huollossa Milwaukeen valtuuttamat huoltoliikkeet Helsingissä ja Tampereella
  • Hakas hitsauslaitteiden huoltoverkosto koostuu paikallisista huoltoliikkeistä, joilla on hyvin koulutettu henkilöstö hitsauslaitteiden huoltoon.
  • Stihl polttomoottori- ja sähkötyökalujen huolto koostuu paikallisista huoltoliikkeistä kautta maan

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme. Saat lisäksi tietoa ajankohtaisista aiheista, kuten työturvallisuudesta, rakentamisesta, työkoneista ja varaosista.

Toggle Nav
Valitse kieli
Ostoskori