Blogi

 • Vinkit putoamissuojainten valintaan

  Putoamissuojaimet ovat tärkeä osa työturvallisuuttasi, jos työskentelet korkeuksissa. Haluamme työturvallisuuden asiantuntijana varmistaa, että tekijät työskentelevät turvallisesti, työnkuvaansa sopivilla turvavarusteilla. Putoamissuojaimia on erilaisia, joten on tärkeää valita juuri oikeat omaan käyttötarkoitukseen. Asiantuntijamme avustavat suojainten valinnassa, riskien arvioinnissa ja käyttäjien kouluttamisessa. Lue IKH:n aluepäällikön ja suojainten asiantuntijan Riina Kallio-Härkin vinkit putoamissuojainten valintaan.

  Lue lisää...

 • Nappaa parhaat joululahjavinkit talteen

  Poimimme valikoimastamme tekijöille sopivia joululahjavinkkejä. Muista myös, että lahjakortilla tekijä saa valita valikoimastamme juuri sellaisen lahjan kuin hän itse haluaa: työkoneet, tarvikkeet, työvaatteet, suojaimet, varaosat ja paljon muuta. Hae lahjakortti lähimmästä IKH-myymälästä. Muut lahjat löydät helposti lähimmästä IKH-myymälästä tai verkkokaupasta.

  Lue lisää...

 • Näillä pienillä teoilla teet arjen paloturvalliseksi

  Paloturvallisuusviikko on koko Suomen vuosittainen teemaviikko, jota vietetään 23.11. - 1.12.2023. Paloturvallisuusviikon tavoitteena on lisätä suomalaisten tietoisuutta paloturvallisuudesta ja auttaa heitä suojaamaan itseään ja omaisuutensa paloilta. Paloturvallinen arki on meidän kaikkien vastuulla ja jo pienillä teoilla voimme merkittävästi vähentää paloriskiä. Lue asiantuntijamme vinkit paloturvallisuuden parantamiseen sekä kotona että työpaikalla.

  Lue lisää...

 • Patron-huomiovaatteilla näkyvyyttä ja turvallisuutta

  Kun työskentelet alalla, jossa työtä tehdään huonossa valaistuksessa tai liikenteen seassa, näkyvyys ja turvallisuus nousevat ensisijaisiksi tekijöiksi. Huomiotyövaatteet on suunniteltu parantamaan näkyvyyttä vaarallisissa työympäristöissä. Tässä artikkelissa tutustumme Suomessa suunniteltuihin Patron NÄKYVÄ-huomiovaatteisiin. Näitä näkyviä huomiovaatteita ei voi olla huomaamatta!

  Lue lisää...

 • Työvaatetuksen koko-opas

  Me tiedämme mitä tekijä tarvitsee, jotta päivä työmaalla sujuisi. Haluamme varmistaa, että tekijä puetaan töihin asianmukaiseen vaatetukseen. Oikeankokoiset työvaatteet ja -kengät eivät vain takaa parempaa turvallisuutta ja sujuvuutta työskennellessäsi, vaan myös tehostavat työsuoritustasi. Tässä työvaatetuksen koko-oppaassa annamme vinkkejä siihen, kuinka valita juuri sinulle sopiva koko, jotta voit tehdä urakkasi loppuun parhaalla mahdollisella tavalla.

  Lue lisää...

 • IKH:n suosituimmat elektroniset kuulonsuojaimet

  Kuulonsuojainten käyttö auttaa suojaamaan kuuloa melun aiheuttamalta vahingolta. Työterveyslaitoksen mukaan yli 85 desibelin melulle kahdeksan tunnin työpäivän aikana altistuvat ovat vaarassa saada kuulovaurioita. Kuulonsuojaimista on hyötyä vain, jos niitä käytetään. Tee siis päätös paremman kuulonsuojauksen puolesta. Lue mitkä ovat IKH:n suosituimmat elektroniset kuulonsuojaimet, joiden avulla ympäristön äänet kuuluvat ilman häiritsevää kohinaa, mutta kuulolle haitalliset äänet vaimentuvat turvalliselle tasolle. 

  Lue lisää...

 • Oikein valitut talvityövaatteet paahtavat pakkasen

  Kun pakkaset paukkuvat, vettä vihmoo tai tuuli vinkuu, niin työvaatteelta vaaditaan paljon. Lue vinkit, miten valita sopivat talvityövaatteet eri työ- ja sääolosuhteisiin.

  Lue lisää...


Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme. Saat lisäksi tietoa ajankohtaisista aiheista, kuten työturvallisuudesta, rakentamisesta, työkoneista ja varaosista.

Toggle Nav
Valitse kieli
Ostoskori