IKH myyntiverkosto

IKH tunnetaan ennen kaikkea asiantuntevasta palvelustaan. Kasvavan kauppiasverkostomme erikoisosaamisen ja valikoiman tunnistaa IKH Työkalut ja Varaosat -merkeistä. Yhteinen IKH-merkki auttaa asiakkaita löytämään ketjun palvelut ja kansainvälisesti tunnetut tuotteet. Ketjuun kuuluvat jälleenmyyjät ovat yksityisiä kauppiasvetoisia liikkeitä.

IKH Työkalut

IKH Työkalut –kauppiasverkoston johtoajatuksena on tarjota asiantuntevaa palvelua tekeville ihmisille huomioiden niin kuluttajien kuin ammattikäyttäjienkin tarpeet. Laajaan valikoimaan kuuluu mm. käsi- ja sähkötyökalut, puun- ja metallintyöstökoneet, hitsaus- ja paineilmalaitteet, painepesurit, nosto-, sidonta- ja kiinnitystarvikkeet sekä työvaatteet ja suojaimet.

Luotettavat merkit, laatu ja asiantunteva palvelu sekä kattava huoltoverkosto yhdessä säännöllisesti ilmestyvän suoramarkkinointilehden kanssa ovat IKH Työkalut –ketjun kasvun takana. IKH Tarjouslehti ja Kuvasto ovat IKH Työkalut -ketjun asiakaslehtiä.

IKH Varaosat

Maatalousyrittäjiä ja koneurakoitsijoita palveleva IKH Varaosat –kauppiasverkosto on erikoistunut traktorin varaosien, tarvikkeiden ja maatalouskoneiden kulutusosien myyntiin. Valikoimaan kuuluu mm. varaosia yli 2000 traktorimalliin.

Useimmat tuotemerkit ovat kansainvälisesti tunnustettua ensiasennuslaatua. Valikoiman laajuus ja asiantunteva palvelu ovat IKH Varaosat -ketjun tunnusmerkkejä. Kone- ja Traktorimiehen Uutiset ja UrakointiExtra ovat IKH Varaosat -ketjun asiakaslehtiä.

IKH Työkalut ja Varaosat

Molempia tuoteryhmiä myyvät jälleenmyyjät tunnistaa merkeistä IKH Työkalut ja Varaosat. Nämä yhdistelmäliikkeet palvelevat asiantuntevasti sekä työkaluihin että traktorin varaosiin ja tarvikkeisiin liittyvissä asioissa.

Maatalousrenkaat

IKH:n edustamiin tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Kleber, Petlas, Deestone ja Seha sekä ProMotion ja Levypyörä. Renkaiden ja vanteiden jälleenmyynti tapahtuu alan itsenäisten rengaskauppiaiden kautta koko Suomessa.

×

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16

Chat

Jos kaikki asiakaspalvelijamme ovat varattuja, voit jättää meille viestin.

Tuoteneuvonta

Puh. 0201 323 210
asiakaspalvelu@ikh.fi

Verkkokauppatilauksiin liittyvät asiat

Puh. 020 032 300
verkkokauppa@ikh.fi

IKH sosiaalisessa mediassa

Asiakaspalvelu
Tarkoititko näitä?
Tuotemerkit
Tuotekategoriat
Tuotteet
Hakusi ei tuottanut yhtään osumaa.