Uusin tarjouslehti on ilmestynyt! Katso tarjoukset.

Palautukset ja tilauksen peruminen

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa IKH Verkkokaupassa tekemäsi tilaus tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Tarkistathan jo vastaanottaessasi lähetystä, että se vastaa tilaustasi eikä se ole vaurioitunut kuljetusyhtiön kuljetuksessa.

Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta sen jälkeen, kun pakkaus on avattu.  Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi hengityssuojaimet, koko- ja puolinaamarit, korvatulpat, alusasut ja -kerrastot sekä sukat.


Palautusohjeet

1.  Ilmoita palautuksesta aina etukäteen

Jos et ole vielä saanut tilauksestasi lähetysilmoitusta, ilmoita tilauksen peruutuksesta asiakaspalveluumme verkkokauppa@ikh.fi. Ilmoitathan viestissä vähintään tilausnumeron, tilaajan nimen ja palautettavat tuotteet.

Jos tilauksesi lähetys on jo matkalla tai olet jo vastaanottanut sen, voit tehdä palautusilmoituksen seuraavilla tavoilla:  

Rekisteröitynyt asiakas

Ei asiakastiliä?

2. Pakkaa tuote / tuotteet

Pakkaa tuote ja kaikki siihen kuuluvat osat huolellisesti. Käytä mieluiten pakkausta, jossa tuote on lähetetty sinulle. Kiinnitä tilauksen mukana ollut palautuslähetystarra alkuperäisen lähetystarran päälle. Tuotteen hinta palautetaan täysimääräisenä, jos palautettava tuote on edelleen täysin myyntikuntoinen ja sen myyntipakkaus on ehjä. Ethän kiinnitä palautustarraa tai teippiä suoraan myyntipakkaukseen.

Jos tilauksesi mukana ei ole toimitettu palautuslähetystarraa (esim. isot tuotteet tai vak-lähetykset), ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun 0200 32300, verkkokauppa@ikh.fi, joka auttaa sinua palautuksen kanssa.

3. Vie paketti lähimpään Postin palvelupisteeseen tai automaattiin

Tee tuotteen lähetys 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä. Kun palautuksenkäsittelijämme on vastaanottanut ja tarkistanut tuotteen/tuotteet, Svea Payments hyvittää palautussumman käyttämäsi maksutavan kautta.


Pakkaathan tuotteen/tuotteet huolellisesti. IKH Verkkokauppa ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautusten vahingoittumisesta.


Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme. Saat lisäksi tietoa ajankohtaisista aiheista, kuten työturvallisuudesta, rakentamisesta, työkoneista ja varaosista.

Toggle Nav
Valitse kieli
Ostoskori