Uusin tarjouslehti on ilmestynyt! Katso tarjoukset.

Toimintatapamme

Tehdään yhdessä. Tehdään kunnolla.

Historiansa alusta alkaen IKH:n periaatteina ovat olleet luottamukselliset suhteet asiakkaisiin ja kestävä yhteistyö. Arvojemme perustana on laadukkaan tekemisen kunnioittaminen. Se mikä aloitetaan, viedään aina loppuun. Periksiantamattomuus tarkoittaa hikeä, vastoinkäymisten sietämistä, yllätyksiin varautumista ja venymistä. Verissämme virtaa asenne tehdä asiat sovitusti valmiiksi, mitä se ikinä tuleekaan vaatimaan. Se asenne yhdistää tekijät, jotka tätä maata joka päivä osaamisellaan rakentavat. Tunnemme asiakkaidemme työmaiden haasteet ja teemme kaikkemme, että tekijät selviytyvät vaativissa työympäristöissä. Meiltä asiakas saa tuotteet ja näkemyksen urakkansa onnistumiseen.  

Arvojamme ovat tehokas toimintatapa, vastuullisuus ja henkilöstöstämme huolehtiminen. Olemmekin ylpeitä konsernimme, työntekijöidemme ja IKH-ketjuun kuuluvien kauppiaiden saavutuksista ja haluamme jatkaa tätä vuosikymmeniä kestänyttä menestystarinaa yhdessä yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa.  

Uskomme, että kestävällä yhteistyöllä saavutamme tavoitteemme - se on tärkein voimavaramme tänään ja tulevaisuudessa.  

Arvomme ovat:

Asiakas on aina keskiössä toiminnassamme

JPT - Jatkuvan parantamisen toimintamalli

Tehdään yhdessä. Tehdään kunnolla.

Kasvamme kannattavasti


Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme. Saat lisäksi tietoa ajankohtaisista aiheista, kuten työturvallisuudesta, rakentamisesta, työkoneista ja varaosista.

Toggle Nav
Valitse kieli
Ostoskori