Uusin tarjouslehti on ilmestynyt! Katso tarjoukset.

Hydrauliikkaletkut konemiehille ja -naisille

Suomen laajin ja kattavin hydrauliikkaletkupalvelu

Me tiedämme tarpeesi. Hae letkusi ja muut hydrauliikan tarvikkeesi Suomen laajimmasta letkupalvelusta.

Hydrauliikan letkuasennelmien valmistuksen lisäksi meiltä löytyy hydrauliikan eri komponentit ja varaosat. Tiimimme on täynnä palveluasennetta. Autamme valitsemaan koneeseesi toimivimmat tuotteet valtavasta varastostamme, joka kattaa yli 6000 tuotetta alan johtavilta valmistajilta.

Hydrauliikkaletkut valmistuvat jopa kahvikupin aikana

Hydrauliikan letkuasennelmien valmistuspalvelu löytyy useimmista IKH-myymälöistä. Meidän valttikorttimme on valmistuksen nopeus. Saat kaikki tarvikkeet samalla käynnillä, oli työmaasi sitten teollisuudessa, maanrakennuksessa, maa- ja metsätaloudessa tai rakentamisessa. Meillä on hydrauliikan ratkaisut vaativampiinkin kohteisiin, kuten kokonaisjärjestelmiin, ohjaukseen ja käyttölaitteisiin.

”Ajelin myymälään traktorilla peräkärryn kanssa, jossa oli kippiä ja muuta hydrauliikalla toimivaa kalustoa. Tulin hakemaan öljyä, mutta samalla kysyin, onko lähistöllä hydrauliikkaliikettä, josta saisi teetettyä letkuja. Myyjä kertoi, että meiltä saisi letkut myös. Innostuin kovasti ja kysyin milloin voin tulla letkuja hakemaan. Myyjä vastasi, että mennään pihalle ottamaan mitat ja tiedot letkuista ja paikoista, niin teen ne tässä samalla, kun hörpit kahvia.”

- Asiakas Pirkkalasta - 

Huippulaadukkaat hydrauliikkatuotteet

Valikoimamme kehittyy töiden ja koneiden mukana jatkuvasti, ja tarjoamme ratkaisut kaikenlaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten letkut, liittimet, venttiilit tai öljyt. Hydrauliikkatuotteet ovat saatavana IKH:n verkkokaupasta sekä useimmista IKH-myymälöistä

Hydrauliikkaletkupalvelua laajoilla aukioloajoilla

Palvelemme asiakkaitamme kattavilla aukioloajoilla IKH-myymälöissä kautta maan. Hydrauliikkaletkupalvelu on saatavilla normaalien aukioloaikojen puitteissa, osa liikkeistä tarjoaa palvelu myös lauantaisin. Katso lähin letkupalvelua tarjoava myymäläsi ja aukioloajat:

Hydrauliikkapumput

Hydrauliikkapumput ovat hydraulisen järjestelmän sydän, eli ne luovat järjestelmän paineen ja virtauksen. Tarjoamme laajan valikoiman hydraulipumppuja eri käyttötarpeisiin. Valikoimasta löytyy hammasrataspumppuja sekä mäntäpumppuja, jotka soveltuvat yleiskäyttöön, traktoreiden, kuorma-autojen ja muiden koneiden varaosapumpuiksi. 

Hydrauliikkamoottorit

Hydrauliikkamoottorit ovat kooltaan pieniä, mutta tehokkaita ja luotettavia voimanlähteitä. Hydrauliikkamoottorit muuntavat hydraulisen paine-energian pyörintäliikkeeksi, mikä mahdollistaa monien koneiden ja laitteiden toiminnan. Niitä käytetään laajasti erilaisissa käyttökohteissa, kuten monenlaisissa työkoneissa, teollisuuden eri sovelluksissa ja liikenteessä ajomoottoreina.

Hydrauliikkasylinterit

Hydraulisylinterit muuntavat hydraulista energiaa mekaaniseksi liikkeeksi. Sylinterit ovat hydrauliikan yleisimpiä komponentteja. Niitä käytetään lähes kaikissa traktoreissa ja niiden työkoneissa, teollisuuden laitteissa, metsä- ja kaivinkoneissa, peräkärryissä ja lukuisissa muissa työkoneissa. Tiesitkö, että IKH:n hydraulisylintereiden nimikkeestä selviää niiden päämitat? Esimerkiksi HS4020150 tarkoittaa, että sylinterin männän halkaisija on 40 mm, varren halkaisija 20 mm ja iskunpituus 150 mm.

Hydrauliikkapikaliittimet

Hydrauliikkapikaliittimet yhdistävät hydrauliikkaletkut yhteen tai muut hydrauliikkakomponentit toisiinsa. Se on helppo, nopea ja turvallinen tapa tehdä kytkentä. Hydrauliikkapikaliittimiä on saatavilla monen kokoisina, erisuuruisille paineluokille ja erilaisilla lukitus järjestelmillä, riippuen käyttökohteesta. Pikaliittimiä voi olla yksittäisiä- tai ryhmäpikaliittimiä. 

Hydrauliikkaventtiilit

Hydrauliikkaventtiili on komponentti, joka ohjaa hydrauliikkanesteen virtaa järjestelmässä. Hydrauliikkaventtiilejä käytetään erilaisiin tarkoituksiin, kuten virtausnopeuden, virtausmäärän, paineen ja suunnan ohjaamiseen. Lähes jokaisessa hydraulijärjestelmässä on jonkinlainen venttiili, joka ohjaa tai on jonkinlaisena turvaelementtinä järjestelmässä.